Een paragnost.

Ik ben gisteren met een paar dames naar een paragnost geweest. Ik was totaal niet voorbereid. Ik moet er nog om lachen. Iedereen had een foto bij zich. En ik? Mij werd gevraagd; heb jij niks bij je? Uh, nee, alles leeft nog in mijn omgeving. Alleen opa en oma zijn dood, maar hallo, mogen ze ๐Ÿ˜ฌ. Wat bleek nou; je mocht ook een foto laten zien van je kinderen. Dan kon meneer de paragnost hier wat over vertellen. Over hun karakter en tips geven.

Er werden dingen door die man gezegd. Soms heel bizar en soms heel voorspelbaar. Zijn humor was….. hij is een hagenees, dus zijn taal was al om te lachen. Echt oh oh Den-Haag. Maar zijn taalgebruik die was soms net op het randje. Ken net…..

Vroeg een meneer; waar is mijn oma nu? Zegt Peter; bij de spar in rij nummer vijf ๐Ÿ˜‚. Dames, weten jullie nog voorbeelden van zijn uitspraken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s