Help ouderen de kerst door.

Mensen die mij al wat langer kennen weten dat ik heel veel moeite heb gedaan/moeten doen om met kerst eenzame ouderen te mogen bezoeken. Ik moest een paar jaar geleden, nog voor Geer en Goor, een sollicitatie gesprek voeren of ik wel geschikt was. Zo bizar! Ik vroeg alleen maar bij de receptie; hallo, is hier een meneer of mevrouw die geen bezoek krijgt met de feestdagen, mag ik dit op mij nemen? Ik snap dat er veel foute mensen op deze wereld zitten, maar kijk mij toch eens aan….. ๐Ÿ˜œ.

En dan kom je via Facebook, jawel, velen hebben hier niks mee, een persoon tegen. Zij zet zich in om enkele eenzame ouderen uit Ede een leuke woensdag voor kerst te bezorgen. Zij geeft deze mensen ook nog een een kerstpakket mee zodat ze niet op een houtje hoeven te bijten met de feestdagen. Hoe geweldig is dat?!

Er komt zelfs een koor zingen. Zang schijnt zo goed te zijn voor de (oudere) mens!

Ik heb mijn best gedaan om zelfstandig ouderen te bezoeken in een bejaardenhuis. Dit is mij dus niet gelukt. Ik kwam afgelopen jaren nog wel een verpleeghuis binnen via een vriendin om zo naar haar schoonmoeder te kunnen gaan. Dit kan gelukkig nog steeds doorgaan! Maar wat ben ik blij dat ik nu met een nieuw project mee mag doen; help de eenzame ouderen de kerst door! Gewoon in Ede.

Ik zal hier wat vaker over gaan schrijven. Zo kan ik jullie op de hoogte houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s