Voor het eerst weer de verwarming aan.

Jawel, vandaag is de dag dat ik de verwarming weer aan heb gezet. Dat is lang geleden. De herfst is nu echt begonnen. Dit heeft ook wel weer wat. Zeker voor een lazy sunday. Lekker in een huis pakje op de bank. Makkelijk eten. Filmpje aan. Kaarsen die branden. Een en al gezelligheid.

Wat ik zo lekker vind van de verwarming aan is de was die ik erop kan leggen om te drogen. De etensgeuren zijn in no time weg. Zodra de verwarming gaat loeien en de was ligt erop ruikt het huis helemaal fris en schoon. Zonder echt schoon te maken. Ideaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s