50 jaar!

Neeeeee, ik ben er nog niet aan toe. Of toch wel?

Soms ben je zo niet toe aan een bepaalde leeftijd. Maar stiekem ben je toch ook wel weer blij dat je deze mijlpaal mag halen. En daar denk ik nu ook aan. Hoe fijn zou het zijn dat ik 50 mag worden? Over drie jaar. Dan zou ik gewoon bijna vijf jaar kanker vrij zijn!

Deze mooie pop stond bij de buren om de hoek. Ze zijn wel vroeg met mijn pop ๐Ÿ˜œ. Eva vond deze dame eng. Wij gaan voor zo’n hele grote opblaas.

Maar dankzij deze pop ging ik wel nadenken over het leven. Gelukkig heb ik vriendinnen die nu al beginnen. Ik ben niet de eerste van de groep. Pfew, ik weet nog zo goed dat mijn vader 50 werd met een taart van de mekking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s