Appeltern tuinen.

Gisteren ben ik met mijn ouders naar Appeltern geweest. Een mega grote tuin/tuinen om in te wandelen. Overal gezellige zitje. Wij hebben ons goed vermaakt en leuke ideeΓ«n opgedaan. Er is ook een grote speeltuin voor kinderen.

Met de bingo kaart van de Albert Hein is je tweede kaartje gratis. Maar dan moet je dit wel thuis regelen. Ze hebben een E-ticket van je nodig. Oeps, die had ik niet. Ik gaf haar mijn bingo kaart. Ze willen dat je via Albert Hein/bingo site je kaart regelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s