Soms vergeet je iets belangrijks.

Soms heb je van die dagen. Wie kent ze niet. Getrouwd of niet, wel of geen moeder, het kan soms hectisch zijn.

Gisteren en vandaag waren van die dagen, werken, kids thuis lunchen, auto garage, leen auto meenemen die ik de helling bijna niet opkreeg/grrrrrr ik liet mij niet kennen/gas op de zuigers en daar ging ik. Door naar mijn oncoloog internist, meteen weer door naar mijn werk. Nachtdienstje gedraaid. Op tijd, zeg maar vroeg, eruit om de kinderen weer naar school te brengen. Afspraak gemaakt voor de reparateur voor mijn nieuwe oven die voor de tweede keer in een jaar kapot is. De vaatwasser werkt ook al niet meer, wat nu te doen/nog maar 3 jaar oud? Gezellig op visite geweest. Vriendjes van mijn kinderen meegenomen naar huis voor een gezellige lunch. De 9-jaars prik gehaald met meerdere kinderen. Voer voor de beesten gehaald. Auto weer opgehaald bij de garage, daarbij een mega rekening mogen ontvangen. Dank daarvoor. Avond eten, douchen…..

En dan nu…… zennnnn. Kids op bed. Hun tassen gepakt voor school en sport morgen. Weekend tas erbij gezet voor de komende dagen bij hun vader. En daar zit ik nu, schoon gedouched, jawel dit was wel nodig na al dat gesjees, met een kop thee. En dan denk ik na over het leven. Dat stomme geld. En gisteren was ik bij de oncoloog…… oh ja, daar ben ik tussendoor ook nog even geweest. En wat had ik een fijne uitslagen. Nog steeds kankervrij. Joepie! Soms vergeet je de belangrijkste dingen in het leven.

Dankjewel Thessa voor deze lekkernijen. Doet een mens goed. Bis nummer een is al leeg 😬.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s