Een pinata op een kinder verjaardag.

Gisteren hadden wij de verjaardag van mijn dochter. Alweer negen jaar. De tijd vliegt. Wij hebben een traditie van een pinata. Voorheen hele grote. Tegenwoordig in het kader van de bezuiniging een kleine. Snoepjes en speeltjes erin. En daarna rammen maar. Mijn dochter sloeg en sloeg. Ik nam het toen heel even over en ik ramde en ramde. Ik zie mijn tante nog lachen. Hahaaa, ik ging even los. Heerlijk. Dat pinata ding vloog door de lucht dankzij mijn super power.

Ideaal zo’n ding. Alle snoepjes in een mand. Als een kind naar huis gaat mag hij of zij een paar dingen uitzoeken om mee te nemen. Niks geen moeilijke snoep zakjes met knutsels of moeilijke teksten. Gemak dient de mens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s