Salted caramel M&Mโ€™s.

Als ik het internet afstruin zie ik overal dat deze serie limited edition is. Het zal mij toch niet gebeuren dat ik straks moet afkicken?

Ik vind op z’n tijd M&M’s heerlijk. Vooral de chocolade met het krokante korstje. De noten hoeven niet perse voor mij. Ik eet dan liever een zak roasted pinda’s. Sindskort ligt bovenstaande versie in de winkel. Behoorlijk prijzig. Twee weken geleden kon je bij de Kruidvat een kleinere zak kopen voor 1 euro. Perfect formaat. Je zou dit in een keer op kunnen eten. Aangezien ik eerst de chocolade eraf zuig daarna de caramel balletjes die over blijven in mijn wangzak stop, hamsteren, doe ik er best lang mee.

Bovenstaande is natuurlijk ook super lekker. Popcorn is natuurlijk veel lucht ๐Ÿคช. Zo kan je een hele bak leeg (vr)eten zonder je heel schuldig te voelen. Iets met gebakken lucht ๐Ÿ˜ฌ. Caramel popcorn is bij de appie voor weinig te koop. Een tip, na een half uur is deze al kleverig. Dus serveer en begin meteen met eten.

Voor chocolate chip koekjes kan je druppels chocolade kopen om te bakken. Maar deze caramel M&M’s zijn natuurlijk perfect. Je blijft een crunchie bite in je koekje houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s