Stichting kinderdroomwens.

Stichting kinderdroomwens. Die hebben al heel wat dromen van kinderen uit laten komen. Mijn zoon, dochter en ik hebben hier ook van mogen genieten. Zelfs een heel weekend weg van ze gehad. Er zijn nog dagjes uit mogelijk. Maar op dit moment wil mijn zoon het liefst even niks meer dan het gewone leven. School vindt hij heerlijk. En thuis zijn. Haha, daar kan geen vakantie tegenop wat hem betreft.

Op school heeft deze stichting vorig jaar veel aandacht gekregen. Een heel schooljaar werd er geld ingezameld. Dit heeft schijnbaar veel indruk gemaakt op mijn dochter en haar buurmeisje. Zij gingen in de straat speelgoed verkopen. Eva is een Barbie, fidget spinner en squeeshy’s kwijt. Verkocht. Haha. De opbrengst zal ik storten op de rekening van stichting kinderdroomwens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s