Mijn keuken.

Ben jij ook zo dol op koken? Vroeguh, was dat mijn grootste hobby. Toen kwam er een tijd dat ik er minder energie voor had. Daarna ging ik op cursus. Wat was ik blij met de left overs van deze cursus want de energie om het na te maken volgens recept was er niet. Maarrrrrr inmiddels heb ik die energie wel. Ik kook nu volgens recept met een eigen twist. En als dit bevalt dan noteer ik dit in mijn kook recepten boekje.

Ik heb nog vele rode pepers uit eigen tuin en rode uien. Dit alles blijft nog lang goed. Het eerste kan ik drogen of in de vriezer leggen voor langdurig gebruik. Ik koop een keer per maand een stuk gember bij de Lidl. Deze gebruik ik in gerechten en als het te lang blijft liggen maak ik er thee van. Heerlijk. Warm water met stukjes gember. Geen theΓ―ne in de avond. Beter voor de tanden. En een goede boost tegen bacteriΓ«n en virussen.

Ik leef bijna 24/7 in mijn keuken. Als je mij daar niet ziet staan dan zit ik aan de eettafel met tijdschriften over eten πŸ₯˜πŸ²πŸπŸœ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s