Een ontbijt pakket gewonnen.

Kijk nou toch! Wij hebben een ontbijt pakket gewonnen. Wat een luxe. Super leuk. Mijn kinderen ontbijten heel slecht. Het liefst slurpen ze een smoothie naar binnen. Lekker makkelijk denk ik dan. Nu ik dit pakket heb gewonnen, zit ik te denken hoe ik ze aan de ontbijt tafel krijg zonder dat geslurp. Ik denk dat ik de doos dicht laat. Dan gaan wij met z’n allen aan tafel zitten. Ik leg wat boterhammen klaar. En dan mogen de kids zelf de doos uitpakken en opeten wat ze willen. Lekker sapje drinken. Thee zetten. Hun eigen broodje smeren. Misschien willen ze hun brood eerst nog even roosteren? Het kan allemaal. Dit ontbijt pakket kan misschien wel een nieuw ritueel in de ochtend worden. Dank postcode loterij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s