Oogsten maar.

En ze blijven maar groeien. Vlees en snack tomaatjes. Of je nou zo’n mini moestuin van de Albert Hein poot of een wat grotere plant van bijvoorbeeld de Lidl…… deze planten groeien als een tierelier. En dit jaar met die warmte al helemaal. Geweldig. Elke dag verse tomaten op brood, in de salade en als ik er veel heb maak ik er tomatensoep van. Mijn rode uien heb ik inmiddels ook geoogst. En aanrader. Uien kunnen bijna niet mislukken. Ik had ze wel in een losse pot staan. Heel in het begin toen het veel regende zette ik de pot weleens in de schuur. De snack komkommers doen het voor het eerst niet goed. Een keer per week haal ik er een af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s