De Poolse supermarkt.

In Ede zit deze al een tijd. Op het Kuiperplein. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te proberen. Veel dingen uit deze supermarkt zijn hetzelfde alleen staat alles in Pools geschreven. Maar wat ontbijt cereal betreft hebben zij meer keus. Of moet ik zeggen hebben zij andere dingen. Vorige week kocht ik wat broodjes. Ik moest een beetje denken aan de Duitse bakker. Die hebben zoveel soorten broodjes. Vooral zoete broodjes. De Poolse supermarkt ook. Ik kon niet lezen wat ik kocht maar bovenstaand broodje was lekker. Zoet brood, een glazuur laagje erop en jam in het midden. Misschien een tip voor mensen met een gluten allergie: ik zag ook ontbijt granen zonder gluten. Wie weet net weer even een andere smaak dan in de Nederlandse supermarkt. Ik heb van Nestlé de koekjes granen gekocht. Voorheen kochten wij die in de Ardennen. Mijn dochter vind ze heerlijk. Nu hoeven wij niet meer duur op vakantie voor dit product 😜. Wij gaan nu naar de toko of een Poolse supermarkt om het vakantie gevoel te krijgen met buitenlands eten, haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s