Vlooien.

Volgens de dierenarts had onze Dolf een tijd geleden beginnende vlooien. Bijzonder, aangezien ik haar netjes die druppels in de nek gaf. Maar allee, ik heb meteen weer een voorraad daarvan aangeschaft. Het is ook warm. Misschien is een keer in de vier weken niet genoeg. Dus, hoppa, na drie weken heb ik ze weer toegediend. Dolf ging daarna toch steeds meer krabben. En volgens mij zag ik ze ook vliegen 😱 of miet ik zeggen springen? Het zal toch niet? Snel het internet op. Ik las dat druppels soms niet afdoende zijn. Najaaaaa, waar slaat dit nou weer op? Ik heb meteen een ouderwetse vlooienband gekocht. Gewoon bij de action. Wij zijn nu een paar dagen verder. De vlooien zijn weg! Ondertussen had ik ook al wel het kleed bespoten met een speciale vloeistof tegen vlooien. Twee keer per dag stofzuigen. Je moet er toch niet aandenken dat je een vlooienplaag in huis krijgt? Dus ik zou zeggen; let op met dit warme weer. De vlooien groeien als kool.

Zoals je op de foto boven ziet ligt Dolf graag in mijn nek. Zometeen krijg ik ook vlooien. Heel af en toe zie ik er echt een voorbij springen. Ik sta voorlopig nog op scherp. Nog een grappige foto hieronder. Af en toe likt Dolf mijn oor en dan kan ze ineens zachtjes bijten. Is dit niet romantisch? Met deze warmte lijkt het soms gewoon of ik een vent bij mij heb. Deze is op het aanrecht zitten na, erg goed afgericht πŸ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s