Extra vogel badjes in de tuin met deze hitte?

Klinkt alsof de vogels dus wel een zwembad kunnen gebruiken. Alleen hoor ik nu weinig vogels. Volgens mij zijn ze verstopt in verband met de hitte. Mochten ze tevoorschijn komen dan heb ik een waterbak voor ze opgehangen in een boom. Op de grond lijkt mij gevaarlijk voor ze. Aangezien wij een Dolfje Weerwolfje hebben rond lopen. Ik vraag mij af of het water niet te heet wordt met deze hitte. Mijn vogelbad hangt in de schaduw aan een tak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s