Kwade geesten verdrijven.

Het huis waar de kinderen en ik in wonen…… het mooiste en gezelligste huis wat je als gezin maar kan wensen. Alle jaar getijden kan je hier optimaal benutten ๐Ÿ˜. Als je als ouder jong bent wil je misschien voor groter. Als je oud bent denk je, kon ik maar wat kleiner wonen. Dit huis zit precies tussen alles in. Beneden alle ruimte. Boven iets kleiner. Maar ach, daar slaap je alleen maar. En mocht het echt te heet zijn dan slaap je in een kamer met airco. Jawel, deze luxe hebben wij. Deze dame, ik, ga op mijn oude dag niet ten onder omdat er in Nederland een hitte golf is ๐Ÿ˜œ. Ik slaap met enorme hitte bij mijn zoon op zolder. Heerlijk in de airco.

Maar nu even ter zake…… in het huis waar mijn zoon, dochter en ik wonen, is een hele jongedame overleden. Aan een vreselijke ziekte. Oftewel, er is een dame in ons huis overleden. Ik geloof niet in geesten. Mocht zij hier zijn….. gezellig. Vorig weekend had ik een fijne vriendin op bezoek. Zij gaf mij iets wat ik zou moeten branden in huis om kwade geesten te verjagen. Heel eerlijk gezegd durf ik dit niet. Afgelopen oud en nieuw was ons huis bijna de hens in gegaan door een rotje ๐Ÿ˜ฌ. Maarrrrr, de kids en ik gaan bovenstaande verbranden. In de tuin. En heel misschien lopen wij met de rook even door ons huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s