Een Dylan Haegens agenda als dagboek.

Mijn dochter vroeg om een dagboek. Helemaal prima. Super leuk zelfs. Ik heb van mijzelf nog vele liggen. Zo leuk. Dus wij gingen samen op stap naar de Bruna. Een echt leuke dagboek zagen wij niet. Wel een mooie schrift met harde kaft. Daarin allemaal mooie schrijf lijnen. Dus why not? Een van deze genomen. De mevrouw in de winkel zag ons twijfelen.

Daarna gingen Eva en ik naar de action. Voor wat leuke emoticon stickers in het dagboek. Daarna liepen wij weer langs de Bruna. Toen zag mijn dochter een agenda van Dylan Haegens. Dus ik zeg nog; dat is voor de middelbare school……. toch even naar binnen gegaan. De agenda bekeken. En ach, waarom geen school agenda als dagboek? Zo heeft zij voor elke dag enkele lijnen om haar gebeurtenissen van de dag te noteren. Echt heel veel zal dit toch niet zijn. Mijn meisje is nog maar 8 jaar.

Dus wij gingen samen naar binnen. Dezelfde mevrouw hielp ons bij de kassa. Ik legde haar uit dat Eva een dagboek zocht. En dat een school agenda eigenlijk wel leuk was daarvoor. Zegt die mevrouw; en het schriftje die jullie al hadden gekocht? Eva zei dat ik deze wel kon gebruiken. Maar eigenlijk vond ik dit zonde van het geld. En hoe lief was deze dame achter de kassa?! ๐Ÿ˜. Ik mocht het schriftje met harde kaft inleveren voor een Dylan Haegens agenda/dagboek. Zo lief! Ik heb haar duizendmaal bedankt. Hierbij; mevrouw van de Bruna, heel erg bedankt voor de ruil van en schrift naar een Dylan Haegens agenda zonder gezeur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s