Mijn oude buiten dienblad als nieuw.

Mijn buiten dienblad. Deze heb ik al jaren. Voorheen zette ik deze elke nacht binnen. Maar op een gegeven moment met al dat mooie weer was ik dat gesleep twee keer per dag zat. Dus nu blijft hij buiten staan.

En dan krijg je toch bovenstaande. Een onverwachte regenbui en vocht in de nacht hebben ervoor gezorgd dat de bodem opbolt. Maar ik kan nog geen afscheid nemen van dit perfecte formaat van een dienblad. Ik ga folie of plak plastic kopen bij de action voor op de bodem. Zo hoop ik dat hij nog langer mooi mee kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s