Iets met opladers voor een gsm of iPad.

Ik word er gek van. Bij elk apparaat wat je aanschaft krijg je een oplader. Inmiddels zouden wij hier in huis heel veel iPad/iPhone opladers moeten hebben. Maar hoe bizar is dit? Van de meer dan zes apparaten werkt nog maar een oplader. Is dit misschien opzet van meneer Apple? Dit zal mij niets verbazen.

Ik heb voorheen al meerdere opladers besteld. Via aliexpress, de Blokker en nog veel meer. Deze gingen heel even mee. Echt heel even mee. Grrrr. Volgens mij worden wij als consument in de zeik gezet. Wij kopen en kopen maar. En wat krijgen wij hier voor terug? En paar weken quality time. Daarna houdt het helaas op.

Heeft iemand misschien een tip voor een goede oplader?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s