Quality time met mijn kinderen.

Zo. Even geen vriendjes en vriendinnetjes over de vloer. Een middag niet. Nu gaan wij voor met z’n drieΓ«n. Stap een; wij fietsen naar de stadspoort omdat het te heet is om te koken. Als wij daar zijn kan een ieder iets lekkers bestellen, van een pizza, friet, snack of welke maaltijd dan ook. Ik heb nog allerlei bonnen liggen, dus dat zit wel goed. Wij waren nog geen halverwege op de fiets…… helemaal uitgeput, over verhit. Ons plan werd herzien. Meteen terug naar huis gefietst. Snel de poort geopend. Fietsen opzij gegooid en hoppa het zwembad in. Veel gedronken. En wij waren er weer. Pfew, dit doen wij dus nooit meer met deze hitte. Maar wat nu te doen met de warmte en toch iets moeten eten? De kids willen graag een smoothie. Van banaan, verse sinaasappel sap en avocado. Helemaal prima. Zo krijgen zij de vitamientjes en hun vocht ook binnen. Geen gepuf boven een warm aanrecht. Wij zitten in de vakantie modes; take it easy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s