En dan spreek je iemand van 35 jaar geleden.

Vele mensen haten Facebook. Wat zou en moet je daarmee willen? Ik ben er blij mee. Ineens spreek ik een vriendin van de lagere school. Vanuit het mega kleine dorp waar ik vandaan kom. En ik snap het als mensen zeggen; geen bericht is goed bericht. Maar ik ben toch ooit verhuisd door mijn ouders. Wat had ik daar toen veel moeite mee. Het is gebeurd. Niks meer aan te doen. En toch miste ik iets van mijn roots, mijn basis……

En nu via Facebook spreek ik ineens een meisje van toen die toen in mijn klas zat op de lagere school. Ik heb al langere tijd contact met Nicole. Maar nu komt daar Jolanda bij.

Mijn leven nu is behoorlijk hectisch. Scheiding, borst kanker, dochter met mogelijk Marfan, een zoon ……. πŸ˜’. En dan vind je het toch leuk om mensen te spreken vanuit je eigen jeugd. Toen alles nog ongedwongen was. Een super fijne basis voor een mensen leven. Want wat heb ik genoten van mijn jeugd. Ik woonde met mijn ouders in een super klein dorp. Zo gezellig, zo safe….. Als kind er vaarde ik dat zo.

Beste Jolanda, uhm ik bedoel Claudia 😜 tot snel. En Nicole; ik zou jou en je dochters ook graag weer eens een keer ontmoeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s