Een verzopen kat.

Zo zonde dat ik er gisteren geen foto van heb gemaakt.

De kinderen hadden heerlijk gezwommen en wilden misschien later op de dag nog het bad in. Vandaar dat ik het zeil er niet op deed. Onze dolf loopt af en toe buiten. De tuin is konijn en kat proof. Ze kunnen geen kant op. En Dolf loopt over zwembad heen als het zeil erop ligt. Je raad het al. Dolf dacht over het water heen te kunnen lopen. Sprong erop en splash…… ze lag in het water. Ze zwom naar de overkant en moest wr natuurlijk uit. Met haar nagels redde zij zich. Ik hoorde mijn dochter en een vriendin roepen; Dolf lig erin! Toen ik kwam was ze er al uit. Ik zag een heel klein katje, helemaal nat. Een soort verzopen katje die zichzelf uit de penarie had gered. En daarna…….. was het bad lek. Zo lek als een mandje. Die nagels he…… mijn vader is vandaag geweest om te plakken. Helaas loopt de rand nog steeds leeg. Heel langzaam. Dus op het moment dat wij gaan zwemmen pomp ik deze op. Daarna loopt deze alsnog langzaam leeg. Zo jammer. Er komt nog veel mooi weer aan. Ik baal zo enorm. Onze zomer investering is kapot. Zo niet leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s