Hoe slapen jullie met deze hitte?

Ik slaap goed met deze hitte. Mijn kids ook. Hoe doen wij dat? In huis is het inmiddels heul erg warm. Ten eerste gaat alle slaapkleding uit. Ondergoed is meer dan genoeg om in te slapen. En zelfs dat misschien al teveel. Daarna wordt er een dekbed op de grond gelegd. Niet om eronder te gaan slapen. Maar wel erop. De vloer is namelijk over het algemeen koud. Het dekbed functioneert als matras. En heel eventueel, halverwege de nacht, kan je een laken pakken om onder te slapen. Zo slapen wij dus. Heerlijk, koel en lang, omdat het vakantie is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s