De schoolvakantie is begonnen!

Mijn kinderen hebben nu vakantie. Ik ook vanaf vrijdag. Heerlijk idee. Geen druk ochtend ritueel.

Veel mensen gaan op vakantie. Die heb ik in de mei vakantie al mogen hebben met mijn kinderen. Van de zomer blijven wij lekker thuis hopende op mooi weer in Nederland. Zwembad staat al een hele tijd. Mijn zoon haat op vakantie gaan. Hij is een echte huismus. Het liefst is hij thuis aan het spelen met vriendjes. Heeft hij even geluk met mij. Ik heb geen gekke plannen. Voor de mensen die wel op vakantie gaan en dan vooral degene die met de auto gaan;

Fijne vakantie allemaal. Geniet van elkaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s