Wat een bijzondere dag.

3 juni was in Breukelen de presentatie van het boek; geef kanker een gezicht. Mijn ouders, schoonzus en tante gingen met mij mee. Wat was dit voor ons allen indrukwekkend. Allemaal mensen die kanker hadden of gehad hadden en aan het boek mee werkten liepen daar rond. Sommigen waren helaas al overleden. Er was daar ook een meisje die een week later de strijd tegen kanker verloor.

De burgemeester hield een speech. Hij begon te praten en wij luisterden allemaal naar hem. Het werd steeds stiller. Mensen raakten ontroerd. Wat een krachtige man stond daar zijn verhaal te vertellen. Hij vertelde dat hij 2 maanden geleden was uitbehandeld van longkanker. Hij hoopte 2 september nog te halen in verband met een evenement. Wat was hij nog jong. En nu nog zo sterk om te zien. Wat is deze ziekte toch verraderlijk. Hij is echt uitbehandeld. Bah!

Op een gegeven moment mochten wij het gebouw in. Daar hingen alle foto’s uit het boek vergroot. Ik hing naast mijn nichtje Anne. Wij waren ook samen naar de shoot gegaan. Wat een eer om aan dit boek mee gewerkt te mogen hebben. Het geld gaat naar het goede doel: KWF. Ik zou zeggen; koop het. #www.levensfoto.nl/winkel#

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s