Twee maal huisartsen post vandaag.

Mijn dochter had afgelopen twee dagen een virus te pakken. Zij sliep bijna 48 uur. Als ze overeind kwam begon ze te huilen. Dan werd ze misselijk en duizelig. Keelpijn erbij. Longen vol snot en buikpijn. Ze at bijna niks. Dit beestje had ik vorige week. Erg vervelend. Maar gelukkig is het ergste na twee dagen voorbij.

Vannacht kwam Eva naar mij toe gelopen. Dit doet zij echt helemaal nooit. Bij mij gingen niet eens alarm bellen rinkelen omdat ze griep had. Dus ik dacht het zet wat langer door. Om 6:00 kwam ze weer naar mij toe. Er was toen licht in de duisternis, uhm, in mijn slaapkamer. Ik keek haar aan en schrok ๐Ÿ˜ฑ. Ze was helemaal rood en een beetje gezwollen. Haar nek, kin, armen, benen en onder haar corset was alles rood. Met witte blaren (zonder vocht) erin. Tjee, wat nu? Niks spoeds maar toch maar even bellen met de huisartsen post. Zij vroegen is ze benauwd? Uh nee, maar gisteren en eergisteren wel. Terwijl ik ernaar keek zag ik het verergeren. Of wij toch maar langs kwamen. Eenmaal daar zei de huisarts dat Eva last heeft van gal bulten. Dit kan een allergie zijn of komen door stress. De oorzaak vind je eigenlijk nooit. Ze heeft nu pillen en zalf. Binnen vier uur werkten de pillen al. Geweldig.

En dan krijg je op je werk een sms van je ex. Mijn zoon was daar lekker aan het springen op de trampoline. Hij kwam ergens tegenaan. Daardoor had hij een wat diepere wond op zijn been. Dus Daan ging met zijn vader naar de huisarts. Die heeft de wond geplakt. De kids kunnen niet jaloers op elkaar zijn. Zij zijn vandaag allebei bij de huisarts geweest. En dit geldt ook voor papa en mama. Prima verdeeld zou ik zeggen. Alhoewel ik een klein plus puntje verdien in verband met het tijdstip ๐Ÿคช.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s