Jut en Jul.

Ik ben even aan de poets. Heel even maar hoor ๐Ÿคช. Alle hokjes worden schoon gemaakt. Die van de kinderen, de kat en het konijn. En dan heb je de korrels voor de wc van Bob onze man in huis in de woonkamer staan. Stelt niks voor toch? Maar wat een plezier hebben ze! Bob eet het papier, de verpakking op. Dolfje de kat speelt in de zak. Iets met de kat in de zak……… ๐Ÿ˜ฑ. Straks heb ik een schone wc voor Bob. De kat is uitgespeeld. En ik heb bijna geen afval over! ๐Ÿ˜œ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s