Waar is de jas van mijn dochter?

Tjeempie. Ik heb ook eens een hippe jas aangeschaft. Eentje die glimt. En er staat ook nog eens een unicorn op. Mijn dochter vond deze zo mooi. En ik vond deze eigenlijk iets te duur. Ach, voor en keer…… aanschaft dus. En in no time was deze kwijt…. al een tijd. Niet bij haar vader, niet bij opa en oma, ook niet op school en bij de sport school. En wat nu?

Maar ja wat nu? Een verdrietig kind. En een jas die niet meer te koop is. Volgende keer ga ik deze aankoop chippen ๐Ÿคช๐Ÿ˜ฌ!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s