Langs de zijlijn.

Vorige week zouden de kids en ik naar Langs de Zijlijn gaan. Daar kwamen allemaal bekende mensen om workshops te geven. Foppe de Haan voor voetbal. Karin Bloemen voor….? Jochem de broer van Carlo zou alles aan elkaar praten. Dit was voor de kids in het weekend van hun vader. Heel lief dat hij toestemming gaf. Zeg ineens mijn zoon: ik wil niet. Ik geef dit door. En daarna had hij spijt. Maar helaas waren er andere plannen gemaakt. Niks aan te doen. En dat wordt je de maandag gebeld. Waarom waren wij er niet? Ik legde dit uit. En dan krijg je de volgende dag een pakket. Met een squishy, t-shirt, chocolade, knuffel, bleu tooth speaker en nog veel meer. De kids slapen nu allebei met de knuffel. Zo bijzonder. En wat ontzettend lief dat de pakketjes zonder kosten zijn bezorgd! Heel erg bedankt ‘langs de zijlijn’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s