BFF for ever.

Ik heb heel veel geluk met mensen om mij heen te hebben die mij feedback geven. Zij helpen mij ook met het huishouden en nog heeeeeeel veel meer.

Vorige week waren er collega’s / lieve vriendinnen die aangaven mij te willen helpen in mijn huishouden. Ik heb natuurlijk 8 maanden bij mijn ouders gewoond omdat ik het huishouden/ ziek zijn van kanker/mijn lieve kindjes opvoeden niet alleen aankon. Dus ik schreef een hulp app bij deze dames. En jawel, zij wilden helpen. Ik ben hier zo enorm blij mee. Al mijn achterstallig onderhoud is nu gedaan. Vanaf nu hoef ik het alleen maar bij te houden. Ik ben happy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s