Mijn plantenspuit is mijn beste vriend.

Ik heb van een hele lieve collega de krappaal, kattenbak en nog veel meer gekregen. Dat gaf voor mij de doorslag om een kitten te nemen, voor mijn dochter. Zelfs mijn zoon is er nu gek op. Maar een kitten en bankenunie gordijnen…… stelt niks voor als je een planten spuit hebt. Dit was haar tip. Zodra zij iets doet wat niet mag zeg ik foei en spuit ik met de plantenspuit. Als ik deze soms niet in de buurt heb roep ik gewoon foei.

Ook dan stopt dolfje met haar acties. Het helpt zelfs bij het konijn. Super tip was en is dit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s