Mijn dochter en haar corset.

Vandaag weer controle gehad in verband met de scoliose van mijn dochter. Wij moesten een foto van haar rug laten maken en een nieuwe soort echo/uit Hongkong. Die meneer was er ook bij; conachiewa ๐Ÿ˜‰. Eva ondergaat alles zonder te zeuren. Ik vond het mooi dat ze soms bij mij op schoot zit en soms bij haar vader. Ze wil niet kiezen en hoeft niet te kiezen. Super fijn dat zij dit zo voelt. Bij de rontgen hoorde ik een verbaasde reactie; allebei de ouders zijn er….. zij moest eens weten. Maar waar het nu om gaat; haar scoliose was 38% en nu 34%. Dat gaat snel vooruit. Ze is ook alweer 2 cm gegroeid in een korte periode. Binnenkort ga ik met het corset terug om iets aan te laten passen. Ondertussen is dolf gek van haar corset. De geur van Eva doet haar goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s