Onze eerste aardbei.

Ik heb al meerder aardbeien voorbij zien komen. Niet die van een supermarkt. Maar waar het mij om ging uit eigen tuin. Ik had twee bakken gekocht. Ik hang deze bewust op. Voorheen had ik bakken op de grond staan. Een vogel kan niet vliegen en eten tegelijk. Dus hangende aardbeien zijn gewoon veilig. Ons eerste aardbeitje was echt super lekker!

Ik hoorde van een vriendin van mijn dochter dat het ook nog eens aardbeien week is. Elke dag aardbeien eten. En zij had ook nog eens aardbeien oorbellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s