Vandaag weer een verwendag via stichting kinderdroomwens.

Vanmiddag mogen mijn kinderen en ik in de Bongerd in Wageningen zwemmen. Geregeld via stichting kinderdroomwens. Wat een geweldige organisatie is dit. Ik heb dankzij hen al zoveel leuke momenten met mijn kinderen mogen beleven. Echt super. En dan krijg je het magazine van hen….. staat mijn dochter er zo mooi in. Zij ging helemaal op haar moment helemaal in op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s