Airco.

Ik geef toe. Een airco aanschaffen, een vaste in een kamer is duur. Een behoorlijke investering. Mijn zoon slaapt alleen op zolder. En daar is het dan maar zo 40 graden. Plat dak en een grote glazen wand. Ik heb drie slaapkamers in ons huis. Een voor mijzelf en voor de kinderen elk een. Helaas geen logeer kamer. Maar er zijn ergere dingen.

Op dit moment is het overal in huis best lekker warm. Ik kan hier goed tegen. Ik lig graag onder een laken met een ventilator aan. Heerlijk. Maar de kids vinden dit niks, dat geluid van dat apparaat. Die wind.

Sinds vannacht slapen wij met z’n drieΓ«n op de zolder. Drie matrassen op de grond. Airco aan. Iedereen een eigen laken. En voor de nacht een dekbed. Dat wordt weer lekker slapen. Gezellig logeren bij elkaar. En geen last hebbende van de hitte.wat een gezelligheid luxe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s