MH17

Nederland en AustraliΓ« stellen Rusland aansprakelijk voor de bom op het vliegtuig van de vlucht MH17. Tjeeee. Ik zeg goed bezig. Maar ik vind het ook best eng. Rusland is zo groot. Zo machtig…….

Ik vergeet nooit het eerste bericht over deze grote ramp. Ik reed op de snelweg, de A30. Mijn auto zat vol met wilde jongens die ik te vroeg hun zakje snoep had gegeven. Hierbij dus een les voor iedereen. Geef het zakje snoep op de deur van het ouderlijk huis 😬. Het was dus het kinder feestje van mijn zoontje. En dan komt het nieuws binnen van de dj. Dus niet het hele uur nieuws. Zo erg was het. Ik zie mij nog rijden. De bocht door, verslagenheid, de kids in slow motion ergens vaag op de achter grond. Zo bizar.

Zulke bijzonder momenten blijven je altijd bij. Net als 9-11. Ook daarvan weet ik nog waar ik was en deed. Afschuwelijke dingen die op je netvlies staan geschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s