Een praatje met een meneer gemaakt.

Daar ga ik weer. Woensdag ochtend ben ik vrij. Tijd voor boodschappen en huishoud klusjes. Ik begon bij de Lidl bij de komkommer en tomatenplantjes. Zegt een oudere meneer; ik ken hem niet vinden. Ik wil geen paprika, ik wil tomaten. Dus ik pak er een voor die meneer. Een vlees tomaat. Hij bedankt mij. Daarna zie ik roma tomaten. Ik meld het toch maar even. Hij blij. Die zijn veel lekkerder. Ik heb een muur vol snack komkommers en tomaatjes voor de kinderen (van uit de buurt of kleinkinderen ?). Daarna zegt hij; het is wat die brand in Ede. Is de tweede al. En nu fikt het in de haven in Wageningen. Dit is het einde van de wereld ๐Ÿ˜ฑ. Dus ik floepte er zo uit; gelukkig hebben wij al een mooie tijd gehad……. toen deed meneer zijn pet af; kijk eens; huidkanker. Ik heb al een face lift gehad om de kanker weg te snijden. En die dokter zei dat het een uur zou duren. En het duurde 2,5 uur. Ik slik plas tabletten, nou dan raad je het wel hoe moeilijk dit voor mij was. Toen begon hij zelf hard te lachen. Geweldig toch? Ik kon meneer helpen met mijn goede ogen. En hij heeft mij geholpen met een goed humeur. Ik heb namelijk best gelachen met hem.

Bij de kassa stond hij achter mij. Hield hij een grote komkommer omhoog. Zegt hij; die hang ik tussen de snack komkommers. Dan weten de kinderen niet wat ze zien ๐Ÿ˜‚.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s