Avond 2 van de vierdaagse.

Avond 1 was een makkie. Alhoewel…. ik kreeg van mijn werk niet eerder vrij. Dus om 17:00 thuis. Stressss. Nog eten, omkleden, iets met kinderen verzamelen, tas pakken…… Maar toen kwam er hulp. Mijn ouders kwamen met pannenkoeken. De kinderen hadden bij hen al gegeten. Ik kon bij mij thuis nog wat erin proppen. Mijn moeder sneed komkommer in stukjes. Mijn vader hielp met de kindjes omkleden.

En oh, ja, de hit van voorgaande jaren; sinaasappel met pepermuntjes erop in een zakdoek. Hadden mijn ouders toch alles meegenomen voor dit recept! Mijn vader sneed een pers sinaasappel doormidden. De pepermuntjes erop. Etc etc.

En toen was er onweer. Veel en hard, dus dichtbij. Onze eerste avond ging niet door. Prima. Veiligheid boven alles. Bovenstaande ging gewoon op.

Vandaag een nieuwe poging. Weer een komkommer in stukken. Nu had ikzelf alle tijd.

De kinderen van de Panta Rhei hebben super gelopen. Het was gezellig. En nu hoor ik van een moeder dat haar dochter een teek op haar ooglid heeft. Dus hierbij; kijk goed uit naar teken beten.

Mijn dochter had veel plezier met lopen. Voorgaande jaren liet zij mijn hand niet los. Nu wel….. zij rende achter de jongens aan. Haar broer en zijn vrienden. Eenmaal thuis was zij misselijk. Rode wangen. Ze kon niet meer. Een korte douche en snel naar bed. Hopelijk morgen weer een beetje fit.

2 thoughts on “Avond 2 van de vierdaagse.

  1. Pingback: Avond4Daagse – Our First Time! – STARS, STRIPES & MAYONNAISE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s