Wel of geen kitten?

Ik ben dol op katten. Mijn hele leven heb ik katten om mij heen gehad. Totdat ik ging samen wonen. Mijn kat liet ik achter bij mijn ouders. Maar ja, ik woon nu zonder een man. Dus ik kan en mag doen wat ik wil. En ik wil zo graag een kat. Mijn dochter ook. Dit is haar grootste wens. Wij begonnen met een konijn. Een huis konijn. Veel leuker dan verwacht. Zo’n lief beestje. Nou ja, zeg maar beest. Een lieve knoepert.

Maar nou komt het. De over buren hebben een nestje. En er is nog een dame over. Een hele mooie. Vader en moeder zijn klein. Ik wil zo graag. Maar ik ben ook bang voor mijn meubels. En dat gepoep in de tuin…… Eerst een konijn en dan een kat kan samen. Andersom niet. Weer een reden om ja te zeggen. Grrrr. Wie kan mij helpen met een goed advies?

One thought on “Wel of geen kitten?

  1. Mijn katten poepten binnen, maar plasten wel buiten. Zij hebben 14 jaar binnen geleefd voor ze naar buiten gingen. Meubels hebben ze nooit gesloopt omdat we ze genoeg plekjes gaven waar het wel mocht. Je kunt ze goed opvoeden en leren luisteren, zolang je ook maar naar hun wensen luistert… succes met beslissen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s