Een chocolade fondue op de bbq.

Ik had laatst allemaal lekkere dingen aangeschaft voor een chocolade fondue. Het weer was prachtig. Droog. Ik pakte toen een aluminium schaal maal twee. Tussen nummer een en twee goot ik een laag water.

Mijn vuurhaard was aan. Daarop legde ik een schaal met water. Daarin nog een schaal met chocolade. En smelten maar. Makkie. In de chocolade konden de kids koekjes, fruit en snoep dopen. Heeeeerlijk was dit. Echt een aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s