Het luxe leven.

Ik zit in een groot hotel. Als wij kunnen gaan eten schrik je van al die mensen die denken honger te hebben. Dan lijkt het wel een vreetschuur. Borden vol scheppen ze op. En jawel, de beruchte Russen zitten hier ook. Ze zorgen niet voor overlast wat drank betreft. Ze zuipen veel maar blijven rustig. En ze scheppen veel op. Heel veel op. Eten een hapje van elk bord en laten dan kilo’s voedsel achter. Ik vind dit zo bijzonder. Anyway, ik eet hier prima.

Ik heb mij toch een mooie inloop kast. Echt fijn. Elke centimeter is benut. Dit alles zit in een ruimte tussen de slaapkamer en de badkamer. Voor een mega goedkope kamer zitten wij in een enorme luxe omgeving.

In de avond spelen de zes kinderen buiten. Heerlijk zo’n buiten leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s