Een straat app.

Al die groeps appjes. Af en toe word ik er gek van. Van de klas van de kinderen. Vriendinnen en familie. En toch is het handig. Afgelopen jaar hadden wij in onze straat een burendag gehouden in mijn tuin. Deze was zo ontzettend gezellig. Het zou iets van een kopje koffie zijn. Dit ging over in een grote pan soep van iemand, pizza’s uit de oven, mensen haalden thuis flessen wijn op. Omdat het gewoon zo gezellig was, gingen wij met z’n allen door. Een spontane actie. Hier gaan wij dit jaar weer voor. Alleen wil ik de mensen ruim van te voren inlichten over de datum. Vandaar onze nieuwe straat app.

Ook handig als er weer eens in de buurt ingebroken wordt. Dan houden wij elkaar op de hoogte. Misschien kan je dan afspreken over een ronde lopen?

Ik heb vaak veel te veel pakken op voorraad om taarten te maken. Als deze bijna op de datum zijn kan ik in de app gooien of iemand behoefte heeft aan een taart ivm een verjaardag of zomaar.

Er zijn zoveel leuke dingen te bedenken om te delen in de straat. Vandaar onze app. Heb je geen behoefte aan reuring dan doe je gewoon niet mee. Helemaal prima. Ieder zijn ding.

En ik ben verheugd mede te delen dat bijna iedereen in onze straat mee werkt. Hoe gezellig is dat! Ons eerste afspraak met z’n allen staat al gepland. Heerlijk. Mensen in mijn omgeving. Over en weer iets voor elkaar kunnen betekenen. Helemaal te gek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s