Zelf kroepoek maken.

Op de woensdag mogen de kids bij mij chips eten. Dan hebben ze een hele middag gespeeld en krijgen ze vaak na het eten trek. Vandaar de chips. Dit gaat nog net boven een tosti bij ze. Waren de chipjes toch op hier. De buurvrouw had ze ook niet meer liggen na een verjaardag. Dus wat doe je dan? Naar de winkel? Nope. Zoeken naar oplossingen. Ik heb sinds een jaar een frituurpan. Bij de toko heb ik voor een paar euro zakken met ‘kale’ kroepoek gekocht. Kleine zakjes met, zoals het lijkt, weinig inhoud. Gooi je deze stukjes in de frituur dan zwellen zij enorm op. Ik heb altijd naturel in huis, met en zonder een kleurtje. En cassave, lekker pittig. Dus dat wordt nu ons chips avondje. Meerdere soorten kroepoek. Ik bak meteen wat extra wat ik in zakjes stop. Deze gebruik ik bij een Indische avondmaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s