Soms ontmoet je een heel bijzonder mens.

Deze dame, Chrisje, kwam ik afgelopen weekend tegen. Ik zag haar en meteen voelde ik een band. Geen idee waarom. Zij kwam koken voor ons als ouders en kinderen die dankzij stichting kinderdroomwens een verwen weekend hadden. En wat kookte zij en anderen heerlijk. Echt waar. Al had ik geen hap door mijn keel gekregen dan was ik nog dankbaar voor onze ontmoeting. Haar knuffel. Haar woorden. En op de zondag kwam ze ook nog met een kadootje voor de kids. Zoooooo lief!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s