Het blijft maar (onverwachts) mooi weer.

En daar zit ik dan. Mijn dochter is zowaar ergens spelen en mijn zoon is thuis. Iets met de omgekeerde wereld. Ook wel eens lekker. Meneer hangt in de hangmat. Ik zit op onze tuinset. Zwarte kussens betekend stoelverwarming. Echt genieten. De regen die vanmiddag zou komen is denk ik iets opgeschoven. Perfect! Zo kan ik voor nu nog even genieten van een warme lente middag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s