Help! Apple en Samsung.

Ik heb sinds de scheiding een Samsung gsm. Omdat deze beter te betalen is dan de iPhone. Voorheen kreeg ik een iPhone afdanker van mijn ex. En ik geef toe; ik was daar suuuuuuuper blij mee. Maar tijden veranderen. Nu een Samsung die ook erg goed bevalt. Alleen heb ik door het verleden nog een Apple laptop. En Samsung en Apple maken ruzie. Enorm zelfs. Zou dat de reden zijn van het scheidden van mijn ex en mij? Grappig bedoelt dan he? Ik heb nu eenmaal niks met Apple. Alles werkt anders dan anders.

Mijn vraag is; lukt het op mijn Samsung gsm foto’s op mijn Apple computer te zetten? Of op mijn harde schijf? Mij namelijk. Iet. Mijn ex ook niet. Ik wil graag mijn gsm leeg hebben voordat ik op vakantie ga. HELP!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s