Wij zijn kapot!

Daar gaat ze dan. Naar onze wellness. Ik ging mee. Zoonlief wilde niet. Prima. Eva is in een gewone sauna geweest. Vond ze heerlijk! Het Turkse stoombad vond ze te heftig. Tussendoor in een whirlpool.

Vanmiddag om 15:30 namen wij allen afscheid van elkaar. Nou ja, afscheid…. Wat was en voor altijd zal zijn, zijn de mooie herinneringen. Die neemt niemand ons af. Ik heb veel geleerd dit weekend. Best wel heftig eigenlijk. De kids en ik zijn er nog lang niet. Maar dan ook echt nog lang niet. Maar wat heb ik fijne herinneringen aan dit weekend. Om nooit, maar dan ook nooit meer te vergeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s