Mam, dit is beter dan een iPad.

Mijn zoon zei pas nog; een iPad is leuk, lekker makkelijk. Maar ik wil veel liever spelen, kunstjes doen voordat ik ga slapen. En dan praten wij over een hoepel van een paar euro. Spelen en bewegen! Zonder dat verrekte beeldscherm. Ik probeer steeds meer momenten te creΓ«ren zonder de iPad. Stiekem gingen wij elke dag, elke week weer over in extra minuten beeldscherm. De kids werden er niet vrolijker van. Als er visite is gaat geen scherm meer aan. Met vriendjes en mooi weer gaan ze buiten spelen. Na het avond eten, voor het slapen gaan zijn wij nu dus over gestapt op kunstjes doen. De ene keer spelen wij circus. De andere keer gym trucjes. Zij vinden dit geweldig. Even hyperdepieper. Daarna naar bed. Uitrusten en slapen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s