Daaaaaar gaaaaat ie weer!

Ik had laatst, twee weken geleden, mijn eerste oproep weekenddienst sinds heel erg lang geleden. Iets met een scheiding en borstkanker. Die dienst viel mij zwaar, maar I did it. I’m back again. En nu heb ik alweer oproep weekenddienst. Dit heeft te maken met een collega vriendin die eigenlijk deze dienst had maar onverwacht afgelopen dinsdag geopereerd moest worden. Zo werd mijn pinksterdienst een paasdienst. Persoonlijk vind ik het wel snel. Maar hallo, nu krijgen wij natte sneeuw. Met Pinksteren heb ik meer kans op mooi weer. Sorry Corrie ๐Ÿ˜œ. Vandaag werk ik een extra dag. Daarna heb ik af en aan dienst tot dinsdagmorgen 7:30. Wat klinkt dit eng, lang, ga ik dit wel trekken? Ik zal wel moeten. Gelukkig heb ik een heel sterk team naast mij. Het voelt dubbel. Ik mag en kan weer diensten draaien. Maar nu mis ik mijn kinderen. Iets met een paas traditie, eieren zoeken…… 2 de paasdag ga ik het wel proberen, op hoop van zegen dat ik niet opgeroepen wordt. De buren zijn dan hier. Vuurtje aan, broodjes erboven bakken. Eieren verstoppen. Eieren schilderen. Nu al zin in. En moet ik toch werken? Dan weet ik dat de buren mijn kids gaan vermaken en ze daarna weer naar hun vader brengen. Oftewel, ik heb geen stress dit weekend. Voor ik het weet is het dinsdag morgen. Dan haal ik mijn kinderen op bij hun vader en mag ik ze naar school brengen. Die dag ben ik vrij. Gezellig tussendemiddag thuis eten. Daar kijk ik nu al naar uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s