Mijn lieve meisje.

Wat ben ik trots op dit meisje. 8 jaar. En wat heeft zij al veel meegemaakt. Ouders gescheiden, een moeder die daarna borstkanker kreeg. Koppie kaal, spugen van de chemo’s, moe van de bestralingen. En zij ging maar door. En dat doorgaan gaat over Eva. Mijn dochter. Zij klaagde nooit. Nadat haar ouders gescheiden waren en haar moeder kanker kreeg, kreeg Eva zelf te maken met scoliose. Daarna een MRI met als uitslag cystes in haar rug, dubbele urine leiders en vergrote nieren. Mijn lieve Eva onderging alle onderzoeken. Heel rustig. Zij wil graag dokter worden….. mijn meisje haat het dat haar tanden naar voren staan. Voor de nacht heeft zij een bitje in. Daarbij nog een corset. En ze klaagt niet/nooit. Wat ben ik trots op haar! ❀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s